Vårtur til Haaheim Gaard - Tysnes

Klikk på bildet for å gjøre det større.
Haaheim Gaard på Tysnes, et av de historiske hotellene i Norge.

Kulturhistorisk vårtur - torsdag 31. mai

Brigadeveteraner med følge inviteres på dagstur med vår reiseleder Arne Birkeland til et av de historiske hotellene i Norge. Haaheim Gaard på Tysnes.

Hotellet har en unik beliggenhet, miljø, utsikt, kulturhage, kapell og hagehus. Vi kjører med egen buss hele dagen og med lokalhistoriker Olav Skjellvik som guide.

Bussen starter kl. 08.00 fra Arna Terminal og fortsetter via Åsane Terminal, Bystasjonen ved blomster paviljonen og Nesttun Terminal.    Kfr. rutetabell og andre opplysninger referert til over.

Påmelding til reiseleder Arne Birkeland, Mobil: 957 06415 eller e-post: birkelanda@gmail.com. NB! Oppgi sted for påstignen ved påmelding.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.02 | 18:18

Var i mike på Setermoen 68-69 er det noen bilder fra den tiden

...
12.05 | 18:58

Skulle hatt noen av mine romkamerater med i brigadeveteranene, men corona er ikke snill med oss og årene krever også offer så folk faller dessverre fra.

...
07.05 | 13:11

Tjenestegjorde i Mike-batteritet i Feltartilleriet på Setermoen i 1970. Jeg kunne tenkte meg å ta en tur til Setermoen nå og kan jeg få besøke leiren jeg var i?

...
29.09 | 12:14

Jeg synes at den/de som har sett opp disse sidene fortjener stor takk. Her kan man bla seg tilbake til historier fra vår ungdoms beste tid, og mye mer.

...
Du liker denne siden