Referat 17. mai 2012.

Tysklandsbrigadens veteranforening i årets prosesjon med formann og major Olsen i spissen.
Brig N veteranene på Torgalmenningen i fint selskap før start av 17. mai prosesjonen. Den nye kommandanten på Bergenhus, generalmajor Gunnar Rolland i forgrunnen i samtale med Håkon Tvedt. Fanebærer Ketil Bessesen til høyre med veteranforeningens sitt nye banner.
En annen veteran fra 17. mai prosesjonen i Bergen. A Ford 1931 fra Hansa Bryggeri, i år uten sin faste sjåfør og mekanikker, Håkon Tvedt.
Fra barnetoget i Bergen 17. mai 2012.

Brig N veterane deltok i 17. mai prosjesjonen i Bergen for første gang og for anledningen med eget banner.

Brig N veteranene marsjerte sammen med andre glade veteraner fra Tyskelandsbrigaden, FN veteranene, Norske Reserveoffiseres Forening etc. i den militære delen av prosjesjonen til feiende flott musikk av Forsvarets Musikkorps.

Etter prosesjonen kunne de mest musikkinteresserte være med" på "17. mai konsert av Forsvarets Musikkorps i Grieghallen.

Været var dessverre ikke det aller beste, kald vind og regnbyer, men det var likevel en opplevelse. Det er noe eget å kunne oppleve stemningen og det yrende folkelivet på nært hold i gatene i Bergen på en dag som denne.

Dette var et minne for livet. Neste år håper vi på en enda større tropp.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.02 | 18:18

Var i mike på Setermoen 68-69 er det noen bilder fra den tiden

...
12.05 | 18:58

Skulle hatt noen av mine romkamerater med i brigadeveteranene, men corona er ikke snill med oss og årene krever også offer så folk faller dessverre fra.

...
07.05 | 13:11

Tjenestegjorde i Mike-batteritet i Feltartilleriet på Setermoen i 1970. Jeg kunne tenkte meg å ta en tur til Setermoen nå og kan jeg få besøke leiren jeg var i?

...
29.09 | 12:14

Jeg synes at den/de som har sett opp disse sidene fortjener stor takk. Her kan man bla seg tilbake til historier fra vår ungdoms beste tid, og mye mer.

...
Du liker denne siden