Referat 17. mai 2012.

Tysklandsbrigadens veteranforening i årets prosesjon med formann og major Olsen i spissen.
Brig N veteranene på Torgalmenningen i fint selskap før start av 17. mai prosesjonen. Den nye kommandanten på Bergenhus, generalmajor Gunnar Rolland i forgrunnen i samtale med Håkon Tvedt. Fanebærer Ketil Bessesen til høyre med veteranforeningens sitt nye banner.
En annen veteran fra 17. mai prosesjonen i Bergen. A Ford 1931 fra Hansa Bryggeri, i år uten sin faste sjåfør og mekanikker, Håkon Tvedt.
Fra barnetoget i Bergen 17. mai 2012.

Brig N veterane deltok i 17. mai prosjesjonen i Bergen for første gang og for anledningen med eget banner.

Brig N veteranene marsjerte sammen med andre glade veteraner fra Tyskelandsbrigaden, FN veteranene, Norske Reserveoffiseres Forening etc. i den militære delen av prosjesjonen til feiende flott musikk av Forsvarets Musikkorps.

Etter prosesjonen kunne de mest musikkinteresserte være med" på "17. mai konsert av Forsvarets Musikkorps i Grieghallen.

Været var dessverre ikke det aller beste, kald vind og regnbyer, men det var likevel en opplevelse. Det er noe eget å kunne oppleve stemningen og det yrende folkelivet på nært hold i gatene i Bergen på en dag som denne.

Dette var et minne for livet. Neste år håper vi på en enda større tropp.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 12:14

Jeg synes at den/de som har sett opp disse sidene fortjener stor takk. Her kan man bla seg tilbake til historier fra vår ungdoms beste tid, og mye mer.

...
11.02 | 21:08

Brigadeveteraner
Vi lyser fred over Olaf's minne.

...
10.02 | 11:08

Fine og velfortjente ord om Olaf

...
03.06 | 10:21

Hei Petter! Takk for kommentar, hyggelig at det er noen som er innom hjemmesiden vår. Eier av bildet opplyser tjenestegjorde i Åsegården 01.10.71 til 04.07.72

...
Du liker denne siden