Hederstegn til Johannes Irgens

BLE HEDRET: Brigadesjef Odin Johannessen festet fredag Brigaden i Nord-Norge - Veteranforbundets hederstegn på Johannes Irgens. I bakgrunnen den nåværende presidenten i veteranforbundet, Asgeir Nikolaisen. (Foto: Øivind Baardsen

Gratulerer Johannes!

Medaljen ble utdelt i forkant av Brigadesjefens julekonsert i Istindportalen på Bardufoss. Utdelinga kom overraskende på hovedpersonen selv. Irgens trodde den første utdelinga av medaljen skulle skje på veteranforbundets landsmøte i juni 2013.


– Jeg var ikke forberedt på en slik heder. Det er selvfølgelig stort å være den første som får en medalje, og jeg setter pris på å bli verdsatt på denne måten, forteller 73-åringen.

 

Det var sjefen for Brigade Nord, brigader Odin Johannes­sen, som delte ut medaljen. Den er innstiftet for å hedre kvinner og menn som har vist veteranforbundet særlig interesse og ytt fremragende arbeide til fremme av forbundets formål og vete­ransaken.

 

Kilde: avisen "Nye Troms"  04.12.2012.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

veteran Bergen | Svar 04.01.2013 01.02

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.02 | 18:18

Var i mike på Setermoen 68-69 er det noen bilder fra den tiden

...
12.05 | 18:58

Skulle hatt noen av mine romkamerater med i brigadeveteranene, men corona er ikke snill med oss og årene krever også offer så folk faller dessverre fra.

...
07.05 | 13:11

Tjenestegjorde i Mike-batteritet i Feltartilleriet på Setermoen i 1970. Jeg kunne tenkte meg å ta en tur til Setermoen nå og kan jeg få besøke leiren jeg var i?

...
29.09 | 12:14

Jeg synes at den/de som har sett opp disse sidene fortjener stor takk. Her kan man bla seg tilbake til historier fra vår ungdoms beste tid, og mye mer.

...
Du liker denne siden