Åpning av Brig N fotoutstilling

Museumsstyrer Harald Gåsø viser frem Brig N sin fotoutstilling. Klikk på bildet for å få det større.

Tirsdag 19. mars kl. 12.00 var det åpning av Fotoutstillingen vår på Festningsmuseet på Bergenhus. Samtidig benyttet vi anledningen til å vise bok under arbeid "Minner fra Brig N 1953 - 1996" på skjermen i auditoriet i 3. etasje. 

Stor takk til presidenten i Brigadeveteranforbundet - Asgeir Nikolaisen - som var med oss hele dagen og stod for den offiselle åpningen. Han var også med oss på årsmøtet, som fant sted i etterkant av fotoutstillingen.

Stor takk også til Festningsmuseet v/ daglig leder Harald Gåsø for en fantatisk service og tilrettelegging av arrangementet. For mange var vel også den flotte bløtekaken som han overrakte som gave fra Festningsmuseet, dagens høydepøunkt.

Det var også kjekt at brigadeveteraner og NVIO var med oss denne dagen.

 

Den flotte bløtkaken, en gave fra Festningsmuseet i anledning utstillingen, for mange av deltakerne dagens høydepunkt. Både åndelige og legemlig føde. Foto: sjs
President i Veteranforbundet - Asgeir Nikolaisen åpnet fotoutstillingen og holdt et inspirerende foredrag under det påfølgende årsmøtet. På første benk superveteranene Håkon Tvedt og Karstein Daae Stene.
Veteranene studerer sine bilder. I rød genser - Ludvig Myrland og den høyre personen i Bakgrunnen er Mons Børdal
Lokalforeningen sin revisor Tryuge Bolstad (nærmest) tar et kritisk blikk på hva pengene våre brukes til.
Før åpning av utstillingen, var det samling i kafeen i 1. etasje på Festningsmuseet. Asgeir Nikolaisen (med ryggen til) orienterer forsamlingen om prosjektet. Foto: sju

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Bjørnar Nicolaisen | Svar 21.03.2019 07.02

Gratulerer med fotoutstillingen.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.02 | 18:18

Var i mike på Setermoen 68-69 er det noen bilder fra den tiden

...
12.05 | 18:58

Skulle hatt noen av mine romkamerater med i brigadeveteranene, men corona er ikke snill med oss og årene krever også offer så folk faller dessverre fra.

...
07.05 | 13:11

Tjenestegjorde i Mike-batteritet i Feltartilleriet på Setermoen i 1970. Jeg kunne tenkte meg å ta en tur til Setermoen nå og kan jeg få besøke leiren jeg var i?

...
29.09 | 12:14

Jeg synes at den/de som har sett opp disse sidene fortjener stor takk. Her kan man bla seg tilbake til historier fra vår ungdoms beste tid, og mye mer.

...
Du liker denne siden